Beauty Life Estetik Güzellik Kozmetik Kişisel Bakım Fuarı
Kaysının başkentinde ‘Güzellik’ fuarı 

Us Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen Estetik Kozmetik Kişisel Bakım Fuarı ‘Beauty Life Expo’ Malatya, görkemli bir törenle açıldı. 100’ün üzerinde marka ürünlerin sergilendiği ‘Beauty Life Expo’ Malatya, 2 Kasım Salı akşamına kadar açık kalacak. 

Estetik, kozmetik ve kişisel bakım alanına yönelik Türkiye’nin en etkin fuar organizasyonlarını gerçekleştiren Us Fuar, sektör temsilcilerini Beauty Life Expo’ Malatya Fuarı’nda bir araya getirdi. 
Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Berberler Kuaförler Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Ramazan Toptaş ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan US Fuarcılık Genel Müdürü Ülker Selviler, “Biz Malatya’nın doğunun en güçlü ve güzel kentlerinden biri olduğuna inanıyoruz. O yüzden pandemi gerçeği dahil, birçok sıkıntıya rağmen Estetik Kozmetik Kişisel Bakım Fuarı ‘Beauty Life Expo’ Malatya’yı hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Malatya’daki bu ilk fuarımızda az ama öz içerikli stantlarımızın sektör temsilcilerine önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz.  Gelecekte daha da büyüteceğimiz haline getireceğimiz fuarın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

YENİ BAĞLANTILAR KURULACAK

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Ramazan Toptaş da katılımcı ve ziyaretçilerin bu fuarlardan yeni ürün ve markalarla tanışmış, yeni bağlantılar kurmuş, iş hacimlerini geliştirmiş olarak dönmelerini arzu ettiklerini söyledi. 
Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da Malatya’nın bu gibi ihtisas fuarlarıyla ekonomisini güçlendireceğini ve şehrin fuarlar kenti olma yolunda ilerleyeceğini kaydetti.