Başkan Gürkan,“RAMAZAN-I ŞERİFİN BÜTÜN EVLERE, GÖNÜLLERE HUZUR VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Gürkan yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

On bir Ayın sultanı Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temenni ediyorum.

 

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı, rahmeti ve bereketi bol olan bir aydır. Ramazan ayına, hemen yanı başımızda yaşanan ve tüm dünyayı bir şekilde etkileyen bir savaş ve hala devam etmekte olan salgın ile giriyoruz. Ramazan Ayı vesilesiyle bir yandan yaşanan savaşın sona ermesini, bir yandan da devam eden salgının artık son bulmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Ramazan ayı; yoksulların gözetildiği, iftar sofralarının paylaşıldığı, aynı zamanda millet olarak yardımlaşma ve kaynaşma bakımından kaçırılmaması gereken bir fırsat ayı. Bu ayda birbirimize daha çok kenetlenelim, birlik ve beraberliğimizi sergileyelim.

 

Bu vesileyle Ramazan ayının bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam âleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik eder, tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum.